Uitvaartzorg Papendrecht

      Reacties uitgeschakeld voor Uitvaartzorg Papendrecht

De uitvaartzorg in Papendrecht kan voor een waardige uitvaart zorgen. Els de Zanger is hier de uitvaartbegeleidster in Dordrecht en omgeving. Zij doet er alles aan om een afscheid van een dierbare zo mooi mogelijk te regelen. Per slot krijg je maar één keer de kans om het afscheid van een overledene zo goed mogelijk te regelen.

Els de Zanger is in 2018 begonnen als zelfstandige ondernemer, nadat zij jarenlang eerst ervaring in deze branche heeft opgedaan. Door deze ervaring beschikte zij genoeg over genoeg kennis en weet zij als geen ander hoe je het beste een uitvaart kan regelen.

Zeer goede uitvaartzorg in Papendrecht

Wanneer iemand is overleden is het belangrijk dat de begrafenis en alles wat hierbij komt kijken, zo goed mogelijk wordt geregeld. Vooral de persoonlijke aandacht die de nabestaanden op dat moment nodig hebben, is erg belangrijk.

Een maand geleden hebben wij afscheid moeten nemen van onze oma. Oma was al erg oud, maar dat maakte haar verlies er niet minder om. Zij verdiende een mooi afscheid en daarom hebben wij contact gezocht met Els. Zij heeft alles van begin tot het einde tot in de puntjes geregeld. Het was een bijzonder mooi afscheid van een heel bijzonder mens.