Super Vietnam privé rondreis gemaakt met Mekong Reizen

Ik ging gister op het internet op zoek naar een bedrijf om een Vietnam privé rondreis te maken. Het leek mij super leuk om veel van de natuur en van de cultuur van Vietnam te ontdekken

Veel verschillende rondreizen

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die een Vietnam individuele rondreis aanbiedt kreeg ik erg veel zoekresultaten. Het leek mij een erg goed idee om eerste een aantal websites van een aantal bedrijven te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat ik een keuze zou maken met welk bedrijf ik op rondreis wilde gaan. Ik wilde namelijk graag zo voordelig mogelijk uitkomen voor mijn privé reis door Vietnam

Geboekt bij Mekong Reizen

Nadat ik de informatie had gelezen die op de website van het bedrijf vermeld staat en een aantal reviews van voorgaande klanten had gelezen besloot ik om een offerte aan te vragen. Ik kreeg erg snel een reactie van het bedrijf met de offerte. De prijzen die het bedrijf hanteert voor een prive rondreis door Vietnam vond ik erg aantrekkelijk in vergelijking met de andere websites die ik had bezocht. Daarom besloot ik ook om een rondreis naar Vietnam te bezoeken bij Mekong Reizen.