straatanimatie in Arnhem

      Reacties uitgeschakeld voor straatanimatie in Arnhem

Afgelopen week hebben wij het bedrijf Fabela-Rozo benaderd voor straatanimatie. Zo wilde wij graag voor de kinderen een aantal activiteiten organiseren, zodat zij zich tijdens het buurtfeest flink konden vermaken. Dat is uiteraard goed gelukt!

Wij kwamen bij het bedrijf terecht via Google. Het bedrijf staat namelijk hoog aangeschreven. Zo zijn zij makkelijk vindbaar en staan er op internet veel positieven reviews. Er staat namelijk dat zij leuke activiteiten hebben, scherpe prijzen hanteren en hun afspraken nakomen. Dat is precies waar wij met onze straat naar opzoek waren.

Echt een aanrader

Op de afgesproken tijd en datum kwam het bedrijf opdagen. Tijdens het buurtfeest hebben zij hartstikke leuke activiteiten georganiseerd. Het is daarom ook echt een aanrader om contact op te nemen met Fabela-Rozo. De straatanimatie wordt speciaal voor jou verzorgd en jouw wensen komen erin terug. Je kan ze ook inhuren voor op beurzen, om jouw beurs extra kracht bij te geven. Hierover vind je meer informatie op de website. Hierop staat precies uitgelegd hoe het te werk gaat, wat de eventuele kosten zijn en of zij nog beschikbaar zijn.

Voor alle vragen kan je terecht bij het bedrijf. Zij staan je graag telefonisch of via de mail te woord.