Opleiding binnendienst voor communicatietijger

Een opleiding binnendienst is iets voor jou als je communicatief vaardig bent en graag het middelpunt van alle communicatie in een bedrijf wil zijn. Met een opleiding binnendienst leer je hoe je met alle aspecten die hierbij komen kijken om moet gaan. De opleiding binnendienst duurt in totaal 40 weken. De eerste 30 weken volg je de opleiding administratief medewerker. Hiervoor ontvang je een diploma als je deze naar voldoening afrondt. Daarna heb je nog 10 weken die gericht zijn op de opleiding binnendienst. Haal je hiervoor ook je diploma, dan heb je dus twee diploma’s gehaald in 40 weken.

Veertig of twintig weken

In die 40 weken heb je ook 40 lessen. Dat is dus elke week één les. Zo’n les duurt drie uur en start in de ochtend om 9 uur of in de avond om 7 uur. Drie uur later ben je weer klaar met je les voor die week. Dan zul je thuis nog huiswerk moeten maken. Maar je houdt in ieder geval tijd genoeg over voor een baan of familie naast je opleiding binnendienst. Heb je die tijd niet nodig? Dan kun je de opleiding ook versneld doen. Dan heb je twee lessen per week in plaats van één. Maar dus ook meer huiswerk per week.

Kosten opleiding

Wel haal je je diploma dan ook twee keer zo snel. De kosten blijven wel hetzelfde natuurlijk. De opleiding binnendienst kost ruim 2000 euro, maar je kunt meer dan 700 euro terugkrijgen met belastingvoordeel in sommige situaties. Je kunt er ook voor kiezen de kosten in termijnen te betalen. De opleiding binnendienst wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven. Je kunt hier alle informatie over de opleiding binnendienst vinden.