Op zoek naar sauna accessoires?

Emmer

Ben jij op zoek naar sauna accessoires voor je eigen sauna? Bodyfitwebshop heeft alle accessoires om jouw sauna compleet te maken. Wij hebben een breed assortiment ontspanningsartikelen waarmee je nog meer geniet van je saunaronde. Zo beschikken we over een ruime collectie honing crèmes met peeling effecten en handige hulpmiddeltjes, zoals brillenhouders, kapstokken, lekbakken, thermometers en zandlopers.

Sauna accessoires

Met sauna accessoires maak je een kuuroord van je sauna

Met de juiste sauna accessoires maak je een waar kuuroord van je sauna. Voordat je de sauna ingaat, is het een aanrader om een honingcrème met peeling effect op de huid aan te brengen. Bij bodyfit vind je crèmes in diverse geuren, zoals lavendel, ijs, rozen en sinaasappelextract. De crèmes verzorgen en voeden de huid op een natuurlijke wijze. Breng de crème licht op de huid aan voordat je de sauna ingaat en spoel deze na de saunaronde weer af.

Spakussen

Handige hulpmiddelen voor je sauna

Naast crèmes vind je bij ons ook handige hulpmiddelen voor je sauna, zoals een multicup en een sauna stortemmer. De multicup verdampt anomalieën, zoutkristallen, gedroogde kruiden en bloemen. Monteer de multicup boven de saunakachel. Door de warmte van de kachel verdampen de ingrediënten in de multicup. De sauna stortemmer is gemaakt van duurzaam larikshout en voorzien van een lange ketting en een gebruiksvriendelijk kanteldeel.

Sauna accessoires bestellen?

Wil je sauna accessoires bij ons bestellen? Dan zorgen wij voor een snelle levering. Als je op werkdagen voor 15.00 uur een product bestelt, wordt je bestelling de volgende werkdag al thuisbezorgd. Als producent en dealer van grote merken hebben wij een goede naam opgebouwd. Vanuit Zeewolde leveren wij onze producten door heel Nederland en omliggende landen. Voor meer informatie kun je op werkdagen altijd even contact met ons opnemen. Dit kan via: 036-5225532.