Nieuwe Van Lier herenschoenen besteld

Voor mij was het afgelopen week hoog tijd dat ik opzoek ga naar stevige schoenen. Deze schoenen moet ik zowel zakelijk als privé kunnen dragen. In de stad kon ik maar niet slagen of zij hadden het niet in mijn maat. Hierdoor besloten om via het internet verder te zoeken, vast een bedrijf te vinden die mijn maat schoenen verkoopt. Uiteindelijk ben ik bij Van Bommel schoenmode terecht gekomen waar ik de Van Lier herenschoenen gezien heb. Dit zijn zeer nette schoenen welke ook nog eens zakelijk alsmede casual look heeft.

Van Lier herenschoenen

Toch besteld

Nadat ik hier in het assortiment heb gekeken wilde ik toch nog even bij andere bedrijven kijken of dat ik het voordeliger kan krijgen. Ging er enigszins niet vanuit, echter is het proberen waard toch? Aangezien ik het niet elders goedkoper kon krijgen heb ik ervoor gekozen om naar Van Bommel schoenmode terug te keren. Zij zijn wat dat betreft het voordeligste in schoenen. Voor mij was het dan ook duidelijk dat ik hier mijn Lier schoenen ga bestellen. Deze werden overigens erg snel bezorgd waardoor ik weer nette schoenen in bezit heb.