Mooie vloertegel Den Bosch uitzoeken

vloertegel Den Bosch

Bij Jan van Erp kan je een mooie vloertegel in Den Bosch uitzoeken. Dit bedrijf heeft meerder locaties waar je terecht zal kunnen. Want ook in Schijndel, Kaatsheuvel, Born en Eindhoven kan je in deze winkel terecht. Hier zijn showrooms aanwezig waar je rustig het assortiment kan bekijken en eventueel een keuze uit maken.

Tegenwoordig zijn er verschillende modellen aan tegels te bestellen. Tegels voor binnen of buiten, voor decor en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat ons erg aanspreekt zijn de modellen met houtlook. Je kan het verschil haast niet zien, maar zijn zo mooi.

Fraaie vloertegel in Den Bosch gekocht

Een tijd geleden zijn wij naar de showroom in Den Bosch gegaan, hier zijn wij bij de winkel van Jan van Erp terecht gekomen. Althans de showroom kan ik beter zeggen. Want hier hebben zij een zeer grote ruimte waar je alles kan bekijken en neem maar van mij aan dat hier genoeg te zien is.

Inmiddels hebben wij een zeer mooie vloer liggen. Het lijkt op hout maar is gemaakt van steen. Wij zijn enorm trots op deze aankoop en zijn blij dat wij een bezoek aan dit bedrijf hebben gebracht.