Met een brandstempel raakt u nooit meer iets kwijt!

Wanneer u gebruik maakt van een brandstempel bent u gegarandeerd van :

  • Een stempel op uw product dat nooit meer weg gaat. Het is namelijk in het materiaal gebrand en is er dan ook met geen mogelijkheid meer af te krijgen!
  • Uw eigen initialen ( of iets anders ) op een product. Zo weet iedereen dat iets van u is en zal niemand het meer per ongeluk meenemen.
  • Een leuke manier van kenbaar maken dat u iets gemaakt heeft. U kunt namelijk ook op brood of vlees een brandmerk achter laten met behulp van een brandstempel.
  • Wanneer u een bedrijf hebt, een goede en effectieve vorm van marketing. U kunt uw bedrijfsnaam en of logo op een bepaald product branden. Zo weet iedereen van welk bedrijf het product af komt en wanneer ze dit mooi vinden zullen ze vanzelf bij u komen!

 

Mijn ervaring met een brandstempel :

Ik werk in de bouw, daar worden vaak spullen van elkaar even snel ‘geleend’. In werkelijkheid ben je daarna vaak je spullen meteen kwijt. Sinds ik alles dat van mij is gebrandmerkt heb met de brandstempel is dit niet meer gebeurd. Ik kan nu gemakkelijk mijn gereedschappen onderscheiden van de rest! Een brandstempel is dus een echte aanrader!