Letselschade Nederland

Letselschade Nederland

Letselschade Nederland is een kantoor wat is ontstaan uit initiatief van
Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht. Hier kunnen alleen maar slachtoffers aankloppen voor hulp en geen andere instanties, zoals verzekeraars. Wanneer jij als letselschadeslachtoffer op zoek bent naar de mogelijkheid om een geldbedrag te mogen ontvangen om daarmee de onkosten van een misdrijf, medische blunder of een ongeval te kunnen dekken, dan ben je hier aan het juiste adres. De verschillende juristen die hier werkzaam zijn, hebben vele verstand op dit soort schade vergoedingen en zullen er dan ook alles aan doen om jou hiermee te helpen.

Letselschade Nederland

Goed geholpen door letselschade Nederland

Nog nooit in mijn leven ben ik in contact geweest met ene jurist en maar goed ook. Vaak wanneer je hier wel mee in contact moet komen, dan is er iets aan de hand.

Op een dag werd er bij ons aan de deur gebeld en stonden er twee agenten voor de deur. Op dat moment viel bij mij het kwartje nog niet. Echter toen een agent begon te vertellen dat zij mij iets ernstigs moesten vertellen sloeg het in als een bom. Op dat moment stortte mijn leven in. Mijn man had namelijk op zijn werk een ongeluk gehad met een heftruck, niet eens zijn eigen schuld. Gevolg was een amputatie van beide benen en dat hakte eer flink in. De periode die hierop volgden waren heftig, maar ondanks dat zijn wij, financieel, bijzonder goed geholpen door een letselschadejurist.