Leren jas Versano voor heren, nergens beter te krijgen

Als man is het moeilijk een goede leren jas te vinden. Ofwel zijn ze te strak, ofwel van slechte kwaliteit, ofwel gewoon niet mooi. Bij Versano kon ik eindelijk vinden wat echt bij me past. De jassen zitten uitstekend en dat alles voor een schappelijke prijs. Ik koos voor de Cognac heren leren jas biker look, gemaakt uit 100% lamsleer. Deze jas ziet er klassieker uit door de kleur, maar omwille van de afwerking heeft het toch een stoere uitstraling. Nu ik de jas al een tijdje heb, kan ik met zekerheid zeggen dat ze ook super zijn.

Hoe verliep de koopervaring?

Alvorens ik deze jas kocht, kon ik me niet inbeelden dat een koopervaring zo goed zou verlopen. De verkopers waren ontzettend vriendelijk en hielpen me om de perfecte jas te vinden. Daarom zou ik anderen zeker aanraden hier ook eens langs te komen, beter advies heb ik nog nooit gehad. Ook hun website sprak me meteen aan. Toen ik de details bekeek van de jassen die me zeker interesseerden, zag ik dat er een soort gids was voor de omvangsmaten. Zo kon ik er zeker van zijn dat de jas me zou passen.