Hulp wabo vergunning uiteindelijk gevonden

Vorig jaar zijn ik en mijn man begonnen met de bouw van onze B&B (Bed&Breakfast). Zo bouwden we een aantal bungalows op ons eigen terrein voor de gasten. Het bouwen van de bungalows ging niet zomaar. Zo moesten we natuurlijk een vergunning hebben. De vergunning was voor ons zelf vrij moeilijk te regelen. Daarom besloten we opzoek te gaan naar professionele hulp wabo vergunning. Het vinden van professionele hulp wabo vergunning was erg moeilijk.

Vergunningkenners

‘’Na een tijdje het juiste bedrijf gevonden’’

Zo konden we de professionele hulp wabo vergunning  niet makkelijk op het internet vinden. Na een tijdje zoeken leek het erop dat we een goed bedrijf hadden gevonden. Namelijk het bedrijf VergunningKenners. Een bedrijf dat ondernemers met weinig verstand van vergunningen, toch helpt met het krijgen ervan. Toen we dat lazen waren we in principe al verkocht. Uiteindelijk besloten we contact op te nemen met vergunning voor professionele hulp voor wabo vergunning.

Vergunning uiteindelijk gekregen

Na een paar dagen kregen we een reactie terug van het bedrijf. Ze wilden graag met ons in zee gaan. Dit klonk ons muziek in de oren en daarom maakten we meteen een afspraak met het bedrijf. Nadat we een gesprek en een aantal onderhandelingen hadden met het bedrijf was het na een paar weken al geregeld. Ze hadden er alles aan gedaan om de vergunning te krijgen, en met succes, het lukte. We zijn erg tevreden over de samenwerking en het werk van VergunningKenners.