Hoe kies je mooie rouwboeketten?

rouwboeketten

Een dierbare is overleden en je wilt het afscheid natuurlijk zo mogelijk maken. Daarom ben je op zoek naar mooie rouwboeketten, Maar hoe kies je nu een mooi rouwboeket ui? In dit artikel vind je een aantal handige tips.

rouwboeketten

Tip 1: Gebruik bloemen uit de tuin

Het klinkt misschien wat vreemd, maar het is heel mooi om in een rouwboeket bloemen uit de tuin van de overledene te verwerken. Dit zijn bloemen die de persoon zelf mooi vond en dit maakt het persoonlijker.

Tip 2: Kies voor een bloemist waar je een klik mee hebt

Een bloemist kan je verder goed helpen met het kiezen van de bloemen voor het rouwboeket. Zij weet ook de juiste combinaties te leggen. Daarbij kan de bloemist samen met jou gaan onderzoeken welke bloemen goed bij je dierbare passen. Het is dan wel belangrijk dat je een bloemist hebt waar je een klik mee hebt.

rouwboeketten

Tip 3: Denk na over de stemming van de uitvaart

Een uitvaart kan heel verdrietig zijn, maar in sommige gevallen wordt tijdens een uitvaart juist het leven van de overledene gevierd. In dat laatste geval kan het mooi zijn om te kiezen voor meer felle kleuren, terwijl je in het eerste geval waarschijnlijk beter kunt kiezen voor wat meer sobere kleuren.