Helemaal verliefd op het aanbod van countryfield decoratie!

landelijke stijl

Mannen-vrouwen strijd

Toen ik 10 jaar geleden voor het eerst ging samenwonen met mijn huidige partner was het uitzoeken van de juiste kleuren en stijl decoratie voor bij onze inrichting niet direct de meest gezellige periode. Je kent het wel, de vrouw valt voor de leuke vrouwelijke speciale ditjes en datjes en de man wil het vooral strak houden met neutrale kleuren. countryfield decoratie kopen

landelijke stijl

Countryfield decoratie:de perfecte middenweg

Na urenlang het internet te hebben afgestruind kwam ik terecht op de webshop van Hermsen. Ik was direct verliefd op het aanbod van de countryfield decoratie. Eindelijk vond ik de perfecte middenweg tussen de stijl van mijn man en ik. De decoratie heeft rustige, natuurlijke, neutrale kleuren zonder dat het gelijk zo’n oersaaie uitstraling geeft. Het is een uniek assortiment met allerlei speciale items. Mijn man heeft me tegengehouden om gelijk de halve collectie te bestellen, maar ik ben zeker van plan om nog eens een bestelling te doen. Ik heb nu een countryfield mand (Terry M in donker grijs), een mintgroen konijnenvacht en een mooie klok (Domus M in koper). Het staat echt prachtig in onze woonkamer.