Heel erg blij dat ik een facelift genomen heb!

      Reacties uitgeschakeld voor Heel erg blij dat ik een facelift genomen heb!

Aangezien ik de jongste niet meer ben, heb ik laatst besloten om een facelift te nemen die mijn gezicht er wat jonger en frisser uit laat zien. Ik heb in mijn leven namelijk heel wat jaartjes onbeschermd in de zon gelegen en helaas zie je dit ook terug in mijn huid. Gelukkig kon ik bij Kliniek Veldhoven terecht om dit recht te zetten en nu zie ik er weer tiptop uit en voel ik me ook een stuk zelfverzekerder!

Mijn gezicht heeft weer een jonge en frisse uitstraling

De huid in mijn gezicht was met de leeftijd helaas wat slapper geworden en ik was me hier heel erg bewust van als ik iedere keer in de spiegel keek. Mijn hals en mijn kaaklijn leken ook wat meer te hangen dan vroeger en daar schaamde ik me een beetje voor. Daarom heb ik besloten om een facelift te laten doen bij Kliniek Veldhoven. De behandeling zelf vond plaats onder algehele verdoving en hoewel prettig natuurlijk anders is, vond ik het eigenlijk allemaal uiteindelijk erg meevallen. Ik kan diezelfde dag nog naar huis en het geheel voelde een aantal dagen misschien een beetje ongemakkelijk, maar ik ben gelukkig snel en mooi genezen. Het is erg subtiel, maar wel merkbaar en ik ben dus heel blij met het resultaat! Mensen zeggen dat ik er een stuk beter uitzie en dat ik straal, dus ik kan iedereen aanraden om naar Kliniek Veldhoven te gaan!