Gekregen Nederlandse sauna cadeaubon

Nederlandse sauna cadeaubon

Voor mijn verjaardag in mei had ik een Nederlandse sauna cadeaubon gekregen. Met deze bon mocht ik kiezen uit verschillende arrangementen in Nederland. Er stond best wel wat keuze in het boekje dat bij de bon zat, maar kiezen was niet moeilijk. Toen mijn oog viel op Thermen Nijmegen was ik meteen verkocht. De gezellige uitstraling, het prachtige interieur en het mooie aanbod overtuigden mij om meteen mijn wellness weekendje daar te reserveren.

Genieten

Uitgebreide mogelijkheden om te genieten van Nederlandse sauna cadeaubon

Ik kan echt zeggen dat ik er de tijd van mijn leven heb beleefd. Het begon al bij de aankomst. Ik werd er meteen heel hartelijk ontvangen en dat was erg aangenaam. Het zal mij lang bijblijven. Ik krijg een goede uitleg over de verschillende sauna’s en ontspanningsmogelijkheden en wist heel goed wat ik kon verwachten. Heel de uitleg ontving ik met een lach en dat was voor mij heel prettig!

Hartelijk ontvangst en goede service

Een van de redenen waarom ik gekozen heb voor Thermen Nijmegen is door het uitgebreide aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Een gewone sauna kan je overal gemakkelijk vinden, maar bij Thermen Nijmegen kan je verschillende soorten terugvinden met elk hun eigen functie. Ik heb zelf erg genoten van de sauna met lichttherapie en de eucalyptus sauna. Als je graag op een originele manier wilt ontspannen dan is Thermen Nijmegen zeker een aanrader!

Ontspanning

Jaarabonnement

Ik heb zo genoten van mijn weekendje weg bij Thermen Nijmegen, dat ik een jaarabonnement heb aangeschaft. De Nederlandse sauna cadeaubon heeft mij zoveel plezier gegeven dat ik heb ingezien dat ik veel vaker nood heb aan wat ontspanning. Ontspanning hoeft niet duur te zijn, want het jaarabonnement heb ik aan een voordelige prijs kunnen aanschaffen. Dankzij het jaarabonnement kan ik nu op tijd en stond er eventjes tussenuit om mijn batterijen terug op te laden!