Geboortekaartjes met foto zelf maken

geboortekaartjes met foto zelf maken

Geboortekaartjes met foto zelf maken, is tegenwoordig niet moeilijk. Vooral niet als je de website van kissgeboortekaartjes.nl erbij pakt. Want hier kan je stap voor stap lezen hoe jij zo een kaartje kan ontwerpen. Werkelijk alles kan je aanpassen, naar jouw wens. Het eerste waarmee je begint is een voorbeeld selecteren die jij leuk vindt. Daarna ga je stap voor stap verder, tot het gewenste resultaat. Het is zeer makkelijk om een kaart te gaan maken , met de duidelijk uitleg hiervan op de site. Wij willen er graag een recente foto van de baby op hebben staan. Maar ook dat is geen enkel probleem. 

Geboortekaartjes met foto zelf maken, is zeer leuk

geboortekaartjes met foto zelf makenAlle kaarten die je via deze website laat maken kosten €1,60 ongeacht het aantal kaartjes. Dit is inclusief ontwerp, print, verzending en btw. Dus geen verrassingen achteraf! Echter moet je wel minimaal 15 stuks bestellen, maar daar zitten wij al dik boven. De enveloppen moet je hier apart bij bestellen. De kosten €0,25 en zijn in vele kleuren te bestellen.

De geboortekaartjes met foto zelf maken, was al bijzonder leuk om te doen. Samen hebben wij ons best gedaan om voor onze spruit een zo een leuk mogelijke kaart te ontwerpen.