G4s veiligheids-trainingen

G4s veiligheids-trainingen, een enorme keuze

Zodra je op zoek gaat naar G4s veiligheids-trainingen, zie je al snel dat hier een enorme keuze in is. Je kan het zo gek niet verzinnen of hier G4s veiligheids-trainingenkan je wel een opleiding voor volgen,. Niet voor niets staat veiligheid boven alles. Volgens de Arbowet is het zelfs verplicht dat er een BHV’er in een pand aanwezig moet zijn. Maar ook op een boot, moeten de nodige maatregelen getroffen worden. Hier kan je niet naar het 112 nummer bellen. Jer moet er zelf voor zorgen dat een ongeval of calamiteit door de medewerkers aan boord worden behandeld. Hiervoor is er een speciale training in het leven geroepen, onder de naam maritieme training. Hier leer je snel te handelen bij een calamiteit aan boord, zoals brand, een letsel of een ernstig ongeval. 

Zeer leerzame en interessante G4s veiligheids-trainingen

G4s veiligheids-trainingenDaarnaast heb je ook de training Medical Care. Deze is speciaal voor de kapitein van een schip en anderen die belast zijn met de medische zorg aan boord van een schip. Deze kennis moet zeker aan boord zijn, wanneer iemand zich niet goed voelt of een ongeval aan boord heeft gehad. De G4s veiligheids-trainingen zijn allemaal zeer leerzaam en zeker een must in het dagelijkse leven. Je moet er toch niet aan denken dat er een calamiteit plaats vindt en jij er alleen maar na kan kijken. Dat is de grootste fout die je kan maken, door niet in actie te komen als er een ongeval heeft plaats gevonden. 

Een tijd geleden heb ik zelf een cursus hier genomen. Het betrof een EHBO opleiding speciaal voor kinderen. Omdat ik zelf twee kleintjes thuis heb lopen, leek het mij heel verstandig om te leren hoe ik moet handelen als er iets gebeurt. Inmiddels heb ik mijn kunnen al in de praktijk kunnen brengen, nadat mijn zoon een gat in zijn hoofd had gevallen.