Aanrijding letsel

Aanrijding letsel

Aanrijding letsel, dat is bijna het ergste wat jou kan overkomen. Helemaal wanneer jij hier niets aan kon doen. Niet voor niets wordt er gezegd, dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Het is dan ook aan te raden om van elke dag te genieten, alsof het jouw laatste is, want voordat je het weet wordt je in een ziekenhuis wakker, of erger.

Een paar jaar geleden was ik op mijn fiets heerlijk aan het toeren. Dit doe ik wel vaker, op deze manier kan ik mij even helemaal ontspannen en de dingen van de afgelopen week vergeten. Ook deze dag was het heerlijk weer en ben ik er even op uit getrokken.

Aanrijding letsel

Een aanrijding met letsel gehad

Een maand later deed ik mijn ogen open en zag ik een vreemde kamer om mij heen. Ik wist niet waar ik was en dat maakte mij bang. Later begreep ik dat ik op die mooie dag geschept was door een auto en deze was doorgereden. Getuigen hebben ervoor gezorgd dat er een ambulance en politie erbij kwamen. Dankzij deze getuigen is de dader ook opgepakt.

De tijden die volgden waren erg verwarrend voor mij. Ik moest alles weer leren en hierdoor kon ik mijn werkzaamheden niet meer uitvoeren. Via AanrijdingLetsel.nl heb ik in deze periode een geweldige hulp gehad. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik een flinke schadevergoeding kreeg. Verder hebben zij alles voor mij geregeld en hoefde ik mij alleen maar druk te maken op mijn herstel.